';
side-area-logo

Miracle Sound – Vuosikymmenen tuotantoyhtiö 2010-2020

Jos aasinsiltoja väkisin haetaan, Harold Ramisin Päiväni murmelina -saattaa olla jotain sinne päin.

Ylpeänä otimme vastaan Kaiku -radiomainoskilpailussa Vuoden tuotantoyhtiö -tunnustuksen sekä neljä kategoriavoittoa torstaina 25. maaliskuuta 2021.

Gaala järjestettiin virtuaalisesti ja ajankuva huomioiden otimme kunnian vastaan Kaapelitehtaalla Miracle Soundin studioilla, Miracle Oulun Rike hymyili omassa olohuoneessaan. Ei halauksia taikka läpsyjä. Kohotimme keltaisella varoituskolmiolla varustetut kahvikuppimme kuohuvan sijaan, nautimme täysin korvin hetkestä sekä hyvin toteutetusta virtuaalilähetyksestä. Onnea kaikille voittajille!

Gaalaa seuraavana päivänä työ jatkuu. Jokainen päivä alkaa alusta ja täytyy tehdä kaikkensa pysyäkseen luottamuksen arvoisena. Vaikka Miraclella on useiden vuosikymmenien kokemus kaupallisen äänen tekemisestä ja tuottamisesta, ilman luottamusta ei ole asiakkaita, ilman asiakkaita ei ole työtä ja ilman asiakkaiden luottamusta ei tule valituksi
Vuoden tuotantoyhtiöksi kymmenettä kertaa peräkkäin.

Tämän takia haluamme esittää nöyrimmän ja kunnioittavimman kiitoksen kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, mainostoimistoille, mediatoimistoille, medioille, näyttelijöille, muusikoille sekä kaikille niille jotka meihin luottavat ja työtä meidän kanssa tekevät.

Kiitos myös RadioMedialle. Radiossa kaikki on mahdollista: tarinat, tunteet, tieto ja radiolla luodaan vaikuttavia brändimielikuvia, jotka pitävät yheiskuntamme rattaat pyörimässä. Radiota tarvittiin eilen, sitä tarvitaan tänään ja sitä tarvitaan huomenna.

Herätyskello soi. Päivä alkaa alusta. Palkittu menneisyys ei kerro mitään tulevaisuudesta. Vain luottamuksella on väliä. Meillä on visio, työ sekä halu tehdä alasta ja audiomarkkinoinnista vieläkin vaikuttavampaa. Olemme nöyrästi ylpeitä ja jos vain asiakkaamme sen mahdollistavat, lupaamme huomenna tehdä kaiken vieläkin paremmin. Niin kuin olemme jo kolmella vuosikymmenellä pyrkineet tekemään.

Aasinsilta murmelina on jokseenkin löyhä.

Miracle Sound –  Vuoden tuotantoyhtiö kymmenettä kertaa peräkkäin

Timo Laru, Heikki Forsström, Ossi Jaala ja Rike Pietilä

Kaikki voittajat sekä palkitut mainokset pääset katsomaan ja kuuntelemaan täältä:

https://www.radiomedia.fi/kaiku/voittajat

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.